
Używamy najlepszych lokalnych produktów
Wszystkie składniki naszych dań pozyskujemy od sprawdzonych dostawców, wybierając zawsze lokalne, mazurskie gospodarstwa rolne.
Owoce, warzywa, ryby czy mięso – naszym pierwszym wyborem są zawsze miejscowe, sprawdzone uprawy i hodowle.
Nie stosujemy konserwantów. Nie musimy tego robić, gdyż…

Zachowujemy
ciąg chłodniczy
w transporcie
Zachowujemy ciąg chłodniczy w transporcie dzięki temu,
że mamy własne samochody-chłodnie!
To właśnie z tego powodu owoce i warzywa w naszej diecie
są zawsze idealnie świeże.

Gotujemy,
nie produkujemy
Gotujemy, nie produkujemy – za bogactwo smaków i kaloryczność naszych dań odpowiada sprawdzony duet: szefowa kuchni oraz dietetyczka.
Dzięki temu dostarczamy dietę, która jest jednocześnie precyzyjnie zbilansowana i po prostu pyszna.

Jesteśmy tu dla Was
Jesteśmy tu dla Was, dlatego jeśli masz wątpliwości czy dobrze wybrałeś dietę i jej kaloryczność, to pamiętaj, że zawsze możesz skonsultować się z naszą dietetyczką [link do kontaktu].

Podchodzimy do gotowania holistycznie
Podchodzimy do gotowania holistycznie i chcemy mieć kontrolę nad jakością naszego cateringu w każdej płaszczyźnie i na każdym etapie jego przygotowania. Co to oznacza? To, że tam gdzie to możliwe sami przygotowujemy produkty – pieczemy własne pieczywo, serwujemy mięsa, wędliny i ryby z własnej wędzarni.
Bosko, prawda?